Plant Et Træ

Når du køber et Westerlin Design donerer du samtidig kr. 50,- pr. produkt. Læs mere her

Mød den Funktionelle Kunst

Kender du til den travle og til tider stressede hverdag?
Kender du så til ønsket om at komme til et hjem, der udstråler personlighed, tryghed, afslapning og harmoni?
Eller at møde ind på et kontor der minder dig om dine personlige værdier eller sender dig kreative input. Dette ønsker vi at bidrage til med vores designs.


Alle har et behov for et rum, hvor vi kan holde fri eller bare slappe af i harmoniske omgivelser. Dette kan gøres på forskellige måder.


Kunstneriske designer møbler

Alle designs er tiltænkt som et kunstnerisk udtryk - at kunne se forskellige udtryk i designet. Det er harmoniske møbler, som giver dig kunst i dit hjem eller på kontoret, som er valgt ud fra følelser og holdninger.
De forskellige designs har forskellige funktionaliteter. Formålet er at du selv vælger, hvilken funktionalitet du ønsker ud fra den måde designet vender. En hylde er f.eks. velegnet til årgangsvine, når du vender den én vej, og til bøger eller ringbind, når den vender en anden vej.


Vi kalder det Funktionel Kunst.


Møbler med holdning

Du får muligheden for at sætte dit eget unikke præg, enten på måden du vælger at montere designet, eller ved det design du vælger at købe.
Ved valg af et af de kinesiske tegn vælges hylden ud fra en følelse eller en holdning - alt efter hvad tegnet betyder, hvordan det ser ud samt funktionaliteten.