Plant Et Træ

Når du køber et Westerlin Design donerer du samtidig kr. 50,- pr. produkt. Læs mere her

Designeren

Heidi Westerlin har siden barn haft en drøm om at udleve sine kunstneriske sider. Drømmen udviklede sig til at gøre noget for andre mennesker på en anderledes måde, nemlig at inspirere folk til at leve i harmoniske omgivelser gennem kunst.


Behovet ser hun især gennem den typiske hverdag med travlhed eller stress, hvor tendensen til at glemme sine omgivelser ikke er en nyhed. Alle har et behov for et rum, hvor man kan holde fri, slappe af og skrue ned for tempoet. Hendes mål er derfor at skabe afslappede udtryk og harmoniske møbler.


Heidi Westerlin har fra barn lavet massevis af kunst gennem både finere og grovere håndværk – såsom svejsning af skulpturer og lysekroner, designet bælter, tasker og bluser hun har strikket og hæklet, solgt håndlavede smykker samt udstillet og solgt sine oliemalerier mm.


Hun har gennem tidens løb haft idéer til nogle hylder, som hun har lavet i sin naturskønne have.
Hylderne fik meget positiv respons og hun besluttede derfor at lade idéerne rulle og udleve sin drøm – nemlig at inspirere folk til at skabe harmoni omkring sig ved at få sin Funktionelle Kunst ud i de danske hjem.


Alle får nu muligheden for at vælge et Westerlin Design og værdsætte et produkt der viser smukke linier, følelser, kreativitet, høj kvalitet og meget mere!


Læs mere om konceptet
Se og læs om designs